Nieuwtjes

Quooker, een nieuw fenomeen in de keuken

Natuurlijk staat u er niet altijd bij stil, maar toch wordt er in de keuken vele malen per dag water gekookt. Met een koffiezetapparaat, waterkoker of fluitketel. Maar ook in pannen bij het bereiden van de maaltijd. Of een enkel kopje in de magnetron. U moet daar altijd op wachten. En het kost meer water en energie dan nodig is. Dankzij de Quooker is dat nu verleden tijd. Met één draai aan de knop heeft u direct water van 100 °C, dat bovendien gezuiverd en goed doorgekookt is.
Vanzelfsprekend een enorme luxe, in een handomdraai een vers kopje thee of koffie. Een groot gemak bij het koken van aardappels, rijst of groente. Maar toch zijn er nog andere goede redenen die de aanschaf van een Quooker meer dan de moeite waard maken.
Alles smaakt lekkerder
De Quooker behandelt het water op twee manieren. Het wordt eventjes goed doorgekookt zodat u geen vliesje op de thee krijgt. In gebieden met kalkrijk water wordt de smaak zachter en gaan gekookte groenten glimmen. Koffie heeft weer het aroma van opgeschonken koffie zonder koffie-apparatensmaak. Niet voor niets kozen een aantal toonaangevende restaurants en hotels nu al voor het Quooker-systeem.

Uniek HiTAC-waterfilter
In de Quooker is het HiTAC-waterfilter standaard ingebouwd. Dit filter verwijdert allerlei verontreinigingen uit het leidingwater, zoals bacteriën, chloor, bestrijdingsmiddelen etc. Uiteraard komt dit de kwaliteit van uw drinkwater zeer ten goede.

Forse besparing van water en energie
Zoals u mag verwachten van een modern huishoudapparaat levert de Quooker een bijdrage aan het milieu. De waterbesparing in de keuken kan oplopen tot 30%. Dit komt doordat u geen druppel meer verspilt. Ook het energieverbruik kan flink gereduceerd worden, zeker als uw warme water van ver komt. Door zijn uitgekiende constructie verbruikt de Quooker maximaal een dubbeltje per dag aan stroom.
Veiliger water koken
Dankzij de Quooker wordt water koken veiliger. De dubbelwandige kraan is voorzien van een kinderveilige sluiting. En het water stroomt niet als een massieve straal, Maar druppelvormig uit de kraan. Dit is een groot voordeel tegenover een fluitketel of elektrische waterkoker. Ook de mogelijkheid dat deze door een kind kan worden omgetrokken is verleden tijd.

is een produkt van PETERI B.V.
tel.: 0180-420488
fax.: 0180-428809
Postbus 155
2980 AD Ridderkerk