Keukenlink

Kramer
klik hier om naar de internetpresentatie van Kramer badkamers en keukens te gaan


Kramer Badkamers
en Keukens

H. ter Kuilestraat 175
7547 SK Enschede
Postbus 575
7500 AN Enschede

www.kramer.nl

KRAMER BADKAMERS & KEUKENS
"BETAALBAAR EN CORRECT"

Kramer Keukens en Badkamers
Een van de vele mooie keukens bij Kramer Badkamers en keukens, Enschede

Kramer Badkamers & Keukens in Enschede een begrip op het gebied van badkamers en keukens maar ook als leverancier van tegels, kastsystemen en luxe plafonds.
Als keukenspecialist heeft Kramer meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, leveren en plaatsen van betaalbare kwaliteitskeukens. Bij Kramer worden alle keukens tijdens een persoonlijk gesprek met een van de adviseurs op maat ontworpen en voorzien van de beste inbouwapparatuur en werkbladen.
In de toonzaal staan 25 keukenopstellingen met daarin de grootste varriatie in actuele kleurstellingen en de nieuwste trends. Kramer doet rechtsstreeks zaken met de keukenfabrikanten in Duitsland en Frankrijk en is daardoor zeer concurrerend in vergelijking tot andere keukenzaken.
Ook voor badkamers en tegels bent u bij Kramer op het juiste adres. Kramer levert en monteert de beste merken tegen de scherpste prijzen. Het badmeubelprogramma is vernieuwend en zeer uitgebreid qua mogelijkheden. Voor de allermooiste tegelvloeren voor woonkamer, keuken en hal kunt u zeer zeker bij Kramer slagen door het zeer actuele assortiment. Ga het eens bekijken het zal geen teleurstelling zijn!
Kramer is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op vrijdag is er koopavond. Het team staat graag met raad en daad voor u klaar zodat ook u tot de tevreden klantenkring kunt gaan behoren. U bent van harte welkom! Het adres is:

Kramer Badkamers & Keukens
Hendrik ter Kuilestraat 175
7547 SK Enschede
http://www.kramer.nlVoor meer informatie kunt u ook een email zenden, het adres is: info@kramer.nl